Kaip tu valgai?
Pica grilyje
Sekmadienis.
Kas gali būti geriau už nuostabią popietę ir … tikriausiai keisčiausias dalykas, kurį esu gaminusi (tikiuosi ateity išbandysiu ir daugiau crazy idėjų) šašlykinėje. Tiesiog reikia paminėti, kad čia nėra orkaitės, o kaimišką pečių kurti šiek tiek šiltoka 🙂 ).
Taigi, produktai nupirkti, supjaustyti ir paruošti kelionei į skonio nuotykį.
Pica “Įdomioji”
- vištiena ir rūkytas kumpis;
- paprika;
- petražolės, krapai;
- agurkai (eksperimentavome su skirtingais: žaliais, marinuotais ir raugintais);
- pomidorai;
- sūris;
- padažas (kiekvienas pagal skonį: aštrus, švelnus ir t.t.)
Picos padą mes pirkome, tačiau dar skaniau būtų gamintis patiems.
p.s. vištieną kepėme tiesiog žarijose. Supjaustėme smulkiais gabaliukais, įsukome į foliją ir tiesiog įmetėme į šašlykinę. Kol gaminome picas su kumpiu, iškepė vištiena.
Kartais reikia išlipti iš konforto zonos ir eksperimentuoti. Visi, iš pradžių, suraukė nosis, kai pasakėme, jog valgysim lauke, tačiau gundantys kvapai ir maloniai šildanti saulutė greitai ištirpdė bet kokį pesimizmą.
Deja nespėjom nė apsisukti, o gabaliukai keliavo per rankas. Vos spėjome vieną nugriebti fotografijai…
Previous
Next